Casco komt met de SP-2 Skihelm met Vizier naast de SP-6

Casco komt met SP-2 na het succes van de SP-6

De Casco Sp-6 is sinds seizoen 2015-2016 de Skihelm met Vizier van het Duitse sporthelmen merk Casco. Dit model was zo’n succes dat Casco met een nieuwe skihelm met vizier is gekomen, de SP-2. Dit model is veel goedkoper dan de SP-6 en je kunt kiezen uit een versie met carbonic vizier of vautron vizier (meekleurend).

Deze Casco SP-2 skihelm staat bekend om de het sportieve design en de lekkere pasvorm en het vizier is eigenlijk een mix tussen een Skibril en Vizier. Zo is de onderzijde van het vizier uitgevoerd met een schuimrubberband net als bij een skibril, zodat je een nog lekkerder pasvorm hebt.

Het Vautron Vizier is meekleurend en kleurt automatisch mee!

De Casco SP-2 Skihelm heeft de gebruikelijke voordelen van een Skihelm met Vizier, zoals een breed Panoramabeeld en is ook ideaal voor brilhouders omdat je de bril kunt ophouden. Daarnaast heeft deze Casco SP-2 skihelm een Vautron vizier met dubbele lens, die meekleurend is met de zon! (bij de laatste 4 modellen hierboven.)

Zo ben je klaar voor elk weertype en heb je geen los wisselvizier meer nodig voor als het weer verandert. Het unieke Vautron Vizier is ook nog eens contrast verhogend voor een kristalhelder beeld op de piste. Deze fantastische Vizierhelm is in diverse wintersportwinkels verkrijgbaar waaronder hier. Naast dit fraaie model heeft Casco ook de SP-6 skihelm met vizier. OOk zijn er bij Casco vele skihelm modellen ook zonder vizier verkrijgbaar.

Hieronder kun je nog een video bekijken hoe het Casco Vautron Vizier meekleurend is. Dit meekleurende vizier is verkrijgbaar op 4 van de 6 modellen (de laatste 4 in de plaatjes hierboven.)Het Vizier wordt automatisch donkerder bij zon licht, wat ze in de video laten zien met behulp van een zaklamp.