Casco SP-6 Skihelm met Vizier nieuwe modellen

De Casco Sp-6 Skihelm met Vizier van Casco is een succes

De Casco Sp-6 is sinds seizoen 2015-2016 de Skihelm met Vizier van het Duitse sporthelmen merk Casco. Het model is een succes geworden en momenteel weer in nieuwe kleurcombinaties verkrijgbaar. Zo is de Casco Sp-6 Skihelm er naast wit en zwart ook in zilver en met Swarovski stenen voor de elegante Dames.

Deze Casco SP-6 skihelm staat bekend om de lekkere pasvorm en het mooie design en het vizier is eigenlijk een mix tussen een Skibril en Vizier. Zo is de onderzijde van het vizier uitgevoerd met een schuimrubberband net als bij een skibril, zodat je een nog lekkerder pasvorm hebt.

De Casco SP-6 heeft Meekleurend Vizier en kleurt automatisch mee!

De Casco SP-6 Skihelm heeft de gebruikelijke voordelen van een Skihelm met Vizier, zoals een breed Panoramabeeld en ideaal voor brilhouders omdat je de bril kunt ophouden. Maar daarnaast heeft deze Casco SP-6 skihelm een Vautron vizier met dubbele lens, die meekleurend is met de zon!

Casco sp-6 skihelm zilver - photochromic vautron vizier - Categorie 1-3 - Kopen bij TopSnowShop
Casco SP-6 Skihelm met Vizier Zilver | Met Meekleurend ☁/☀/❄ Vautron Vizier!

Zo ben je klaar voor elk weertype en heb je geen los wisselvizier meer nodig voor als het weer verandert. Het unieke Vautron Vizier is ook nog eens contrastverhogend voor een kristalhelder beeld op de piste.

Daarnaast is de Casco SP-6 Skihelm ook nog extra veilig! Mocht je voorover op je gezicht vallen, dan schuift het vizier automatisch naar achteren, waardoor je niet het effect hebt dat het vizier over de sneeuw schuurt.

Deze fantastische Vizierhelm is in diverse wintersportwinkels verkrijgbaar waaronder hier. Naast De SP-6 is Casco met meer type Skihelmen met Vizier gekomen, waaronder de SP-2.

Hieronder kun je nog een video bekijken hoe het Casco Vautron Vizier meekleurend is. Het Vizier wordt automatisch donkerder bij zon licht, wat ze in de video laten zien met behulp van een zaklamp.