Nu ook CP E-bike helmen! | 2 types en ook als speed pedelec helm

CP heeft nu 2 types trendy e-bike helmen

CP is bekend om de beste skihelmen met vizier op de markt en het Zwitserse topmerk vond het nu tijd voor de e-bike helm met vizier. CP kan terugvallen op tientallen jaren van ontwikkeling en constructie van skihelmen met vizier en nu zijn er 2 prachtige Fietshelm met Vizier modellen. Ook nu is weer aan alles gedacht en van Zwitsers Topniveau, dus o.a. een geweldige pasvorm en perfect toepasbaar als fietshelm voor brildragers. De 2 types e-bike helmen zijn de CP Carachillo en de Chimayo+ die we hieronder omschrijven. De gloednieuwe Chimayo+ e-bike helm is verkrijgbaar vanaf zomer 2021 en is sinds kort ook goedgekeurd als speed pedelec helm!

CP Carachillo helm elektrische fiets

Deze trendy CP Carachillo E-bike helm is afgeleid van CP Carachillo Skihelm. Dit succesvolle skihelm model staat bekend om zijn trendy design en geweldige pasvorm en is ook zeer goed getest! Deze e bike helm is perfect om door de stad te cruisen, maar ook zeer geschikt voor e-bike tochten op het platteland.

De fietshelm is verkrijgbaar in 7 kleur varianten. In 4 matte kleuren: wit, creme, blauw en zwart en .ook met een fraaie helmprint van hout of metaal. Daarnaast is de e-bike helm sinds kort ook met een wit fluoriserende (glow in the dark) helmschaal verkrijgbaar. Deze Magic fietshelm schaal licht dus op in het donker! Heel bijzonder en wel zo veilig..

Bij het vizier kun je kiezen tussen een helder vizier of meekleurend vizier (fotochromatisch). Een meekleurend vizier is ideaal, want dat wordt bij zon automatisch donkerder en wordt ook weer lichter als de zon weg is!

cp e bike helm carachillo fluoriserendcp e bike helm carachillo fluoriserend photochromic
voorbeeld CP Carachillo e-bike helm met fluoriserende schaal

CP Chimayo+ e-bike helm / speed pedelec helm

De Chimayo+ is zeer comfortabel en extra veilig

CP introduceert de gloednieuwe CP CHIMAYO+ fietshelm met vizier. Deze e-bike helm is de perfecte match voor cruisen door de stad met de fiets en voor fietstochten over het platteland. Deze vizierhelm biedt een uitstekend draagcomfort, zelfs bij lange ritten, onder onaangename weersomstandigheden, hitte en kou.

De CP CHIMAYO+ is afgeleid van de CP Corao+ en biedt een verbeterde bescherming voor hoofd en hersenen bij een schuine impact. Dit door middel van het speciaal door CP ontwikkelde ODSA (Omni Directional Shock Absorption) systeem. Deze e-bike helm is super veilig en sinds kort heeft de helm dan ook de NTA 8776 norm. De fietshelm is dus ook goedgekeurd om te gebruiken als speed pedelec helm!

ODSA systeem is vergelijkbaar met het MIPS Systeem, maar nog veiliger!

Gewone” fietshelmen kunnen de directe klap opvangen en bieden bescherming aan de buitenkant van je hoofd. Bij MIPS helmen is de binnenschaal opgebouwd uit 2 delen, voor meer bescherming in alle richtingen bij een horizontale impact. Maar het ODSA systeem beschermt je nog beter doordat dempende gelpads je ook verticaal extra beschermen. Daarnaast is de helm voorzien van een anti schok band voor extra veiligheid. Zie voor de werking van het ODSA systeem de onderstaande video. De video is van de Corao+ skihelm maar het principe is hetzelfde.

Trendy kleuren, 2 soorten vizier en ook grote maten

Deze fietshelm is neit alleen extra veilig, maar heeft ook een zeer sportief en trendy ontwerp. Ook verkrijgbaar in vele kleurcombinaties, zodat er voor elke ski-outfit wel een bijpassende kleur is. Ook verkrijgbaar net als de Carachillo met een wit fluoriserende (Magic – glow in the dark) helmschaal, die oplicht in het donker.

fluoriserende e-bike helm cp

Ook goed nieuws voor mensen met een wat grotere hoofdmaat, want deze e bike helm is verkrijgbaar t/m maat 64! Voor wat betreft het vizier kun je kiezen tussen helder en meekleurend (photochromic). Zo’n meekleurend vizier is ideaal want het wordt donkerder bij zonnig weer en wordt als het lichter wordt ook weer automatisch lichter..

cp chimayo+ speed pedelec e bike helm wit - helder viziercp chimayo+ e-bike helm-speed pedelec helm zwart - helder viziercp chimayo+ e-bike helm-speed pedelec helm wit bruin - helder viziercp chimayo+ e-bike helm-speed pedelec helm wit blauw - helder vizier
cp chimayo+ speed pedelec e bike helm wit - meekleurend viziercp chimayo+ e-bike helm-speed pedelec helm zwart - meekleurend viziercp chimayo+ e-bike helm-speed pedelec helm wit-bruin - photochromic viziercp chimayo+ e-bike helm-speed pedelec helm wit-blauw - photochromic vizier
De CP Chimayo+ Modellen

CP Fietshelm Accessoires

Maak eenvoudig de fietshelm klaar voor de koude dagen

Voor de CP E-bike helmen zijn oorstukken verkrijgbaar, die je heel eenvoudig kunt aanbrengen voor de koudere dagen. De oorstukken zijn zelfs verkrijgbaar met een audio systeem, waarmee je kunt bellen en ook muziek kunt luisteren! Wil je een vizier wat je gezicht nog beter tegen de kou beschermt dan kan dat. CP Skihelm Vizieren passen ook op CP fietshelmen en deze hebben een perfecte afdichting rondom. De vizieren zijn los verkrijgbaar, ook met een meekleurende en polariserende lens en er is heel veel keuze. Heb je al een CP Skihelm dan is het helemaal mooi, want je kunt het vizier van de skihelm en ook de oorstukken gewoon omwisselen met de fietshelm!

Andere handige Accessoires voor de helm

Voor bescherming en vervoer van de fietshelm en het vizier is er een mooie CP helmkoffer en ook een Vizier beschermer. Een andere zeer leuke en ook handige gadget is de CP helmhanger. Hiermee kun je de helm eenvoudig aan een tafel hangen en kun je normaal eten of drinken zonder altijd die helmen op tafel. Met deze hanger kun je de niet alleen een fietshelm ophangen, je kunt het ook gebruiken voor een skihelm, paardrijdhelm of handtas. Tenslotte is er een reinigings-spray om de helm weer lekker fris te maken van binnen.

cp helm koffer voor skihelm en fietshelmcp accessoire -helm hanger uitgeklaptcp vizier loscp oorstukkenCP skihelm bluetooth audio systeem leer cp carbon KLEINcp helm reiniger
CP Accessoires – toepasbaar voor fietshelmen en skihelmen

Waarom kiezen voor een CP E-bike helm?

  • CP helmen hebben een sublieme pasvorm, ontwikkeld vanuit 30 jaar ervaring
  • Bij de helmen is alles is zeer fraai afgewerkt en overal is over nagedacht
  • CP Fietshelm met Vizier zorgt voor ruimer en beter zicht en meer bescherming
  • Beste E-bike helm voor Brildragers – het Vizier gaat veel ruimer voor bril langs
  • Groot aanbod modellen en voor elke outfit is er wel een bijpassende kleur
  • Het Vizier is heel makkelijk en snel zelfs met één hand te openen & sluiten
  • Vizieren en Oorstukken zijn uitwisselbaar met andere CP fietshelmen & skihelmen
  • Bij de CP Ebike helmen krijg je gratis een CP helmtasje en Vizier reinigingsdoek
  • Er zijn veel handige Accessoires voor de fietshelmen verkrijgbaar

Dus zoek je een perfecte e-bike helm en/of speed pedelec helm dan is CP een perfecte keuze.