Kinder Skihelm met Vizier in opmars!

Kinder ski helm met vizier is Cool en heel Veilig

Naast de Ski helm met Vizier voor Dames en Heren is nu ook de de Kinder Skihelm met Vizier aan een sterke opmars bezig. Deze kinder skihelmen zijn ook erg Cool en heel Veilig voor je Kind. Door het Skihelm Vizier kan je kind veel meer zien (bijna 180 graden) dan bij een skibril. Dit komt doordat het vizier geen frame heeft zoals een skibril. Doordat het kind meer kan zien, kan et ook veel sneller reageren mocht het nodig zijn.

Het Vizier zorgt ook voor betere bescherming van het gezicht en het openen en sluiten gaat ook heel gemakkelijk. Dus ook niet langer dat gehannes meer met een skibril opzetten en afzetten.

De helm zal ook nog eens heerlijk zitten want het Skihelm Vizier drukt niet in het gezicht als bij een Skibril. Ze hoeven ook niet langer de skibril en de helm samen te dragen en kunnen de skibril ook niet meer vergeten!

CP kinder skihelm met vizier – CP Carachillo XS oranje

Vizierhelm is ideaal voor brildragende kinderen

Er komen meer en meer kinder skihelmen met vizier op de markt omdat veel meer kinderen tegenwoordig een bril dragen. Dit komt omdat ze grote delen van de dag op een telefoon, tablet of ander scherm zitten te kijken! Een gewone skibril met skihelm is dan geen goede optie, want de bril zal beslaan onder de skibril. Ook is het voor een kind makkelijker om een vizier naar beneden te trekken dan een skibril over de helm heen op te zetten.

Nu voel ik je denken: mooi idee maar is zo’n kinder skihelm met vizier niet snel te klein voor mijn kind, want dan is het een duur geintje. Nou dat valt erg mee, want bijna alle skihelmen zijn verstelbaar en groeien zo mee met je kind.. Meer Over de gemiddelde hoofdmaat van dames, heren en kinderen en verstelbare skihelmen vind je in ons artikel: verstelbare skihelmen.

Bovendien wil Iedereen toch het beste voor zijn kind !

Kortom: de voordelen van een Kinder Skihelm met Vizier zijn enorm en voor kids is het dan ook de ideale skihelm.