Nu eenvoudig Vervoer Delen naar de Wintersport !

Taxski – samen vervoer delen naar de wintersport

Is vervoer delen naar de wintersport makkelijk? Ja, nu wel!

De uitvoering van vervoer delen – lees samenrijden – naar jouw wintersportlocatie is vaak simpel, echter het proces van elkaar vinden, dat leek lange tijd niet zo gemakkelijk als dat het op voorhand lijkt. Waarom niet? We hebben toch Facebook of kunnen terecht op een forum? Dat klopt, hoewel die in de basis gericht zijn op het in contact brengen van mensen, zijn zij niet (in)gericht om specifiek de reizende wintersporters aan elkaar te koppelen. Tel daarbij op dat een forum of Facebook ook vaak maar 1 zoekveld heeft. Type je daar bijvoorbeeld Gerlos in dan krijg je allerlei hints over die plaats. Van de beste apres ski, de mooiste pistes, tot aangeboden ritten in de toekomst maar ook in het verleden. Door de bomen zie je de ‘ritten’ niet meer.

Wat jij wilt zien zijn alleen aankomende ritten, netjes onder elkaar met dezelfde informatie en op basis van jouw ingestelde zoekfilter. En dat is precies wat er kan op www.taxski.nl

Waar staat TaxSki voor

TaxSki is een (gratis) online platform waar je in contact kunt komen om vervoer te delen van, naar en binnen de Alpenlanden. Of je nu op zoek bent naar een vrije zitplaats of je hebt deze over en biedt deze aan, het kan beide. Zowel voor eigen vervoer, veelal vanuit Nederland en België, of bijvoorbeeld een taxi of huurauto vanaf elke luchthaven in de Alpen.

Het plaatsten van een rit is snel gedaan en het is aan jou de keuze of je via whatsapp of email in contact wilt komen. Eenmaal in contact, dan verloopt verdere communicatie buiten het platform om.

Waarom zou ik vervoer delen en wat is het voordeel van TaxSki

Buiten het feit dat het heel gezellig is, heeft vervoer delen 2 sterke pijlers. Ten eerste bespaar je direct op (reis)kosten, een retour taxi van luchthaven Innsbruck naar Sölden kost je zo € 250. Makkelijk verdiend en ongetwijfeld dat er meer die kant op gaan vanuit het vliegtuig waar je net mee bent geland. Ten tweede draag je een steentje bij aan een beter milieu. In de motor van een auto komt altijd CO2 vrij bij verbranding van benzine, diesel of lpg. CO2 heeft invloed op het milieu en dus ook op de sneeuw. En hoe meer er gereden wordt, hoe harder de sneeuw smelt en dat willen we natuurlijk niet!

Kan ik nog meer van het platform verwachten

Zeker! Als je er dan toch bent kan je direct een Autobahnvignet aanschaffen als je met eigen vervoer gaat of je reserveert direct een taxi via onze partner waar we mee samenwerken en die actief is in alle Alpenlanden.

Daarnaast ontvang je direct verschillende kortingscodes voor kleding, brillen, helmen en skihuur als je registreert op de website of je gaat ons volgen op instagram. Altijd handig.

Dus is vervoer delen en iemand vinden om mee samen te rijden naar de wintersport nog moeilijk. Zeker niet, vanaf nu niet meer met TaxSki. Beloofd !